21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

VALİ ÇELİK "GAZİLİK KUTLU BİR MAKAMDIR"

Vali Çelik "Gazilik kutlu bir makamdır"

Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazilik sadece bir unvan veya sıfat değil, tarifi ve tanımı olmayan kutlu bir makamdır. Fedai can eylemeyi tereddütsüz kabul edenlerin makamıdır gazilik dedi.

20 Eylül 2024 Cuma 09:08

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle gazilerimiz ve yakınları için Hakkari Valiliği tarafından Hakkari Öğretmenevi’nde yemek programı düzenlendi.

Hakkari Öğretmenevi yemek salonunda düzenlenen yemek programına Vali Ali Çelik ile birlikte; Vali Yardımcıları, il protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri ile gazilerimiz ve aileleri katıldılar.

Yemek sonrasında Hakkâri Müftüsü Hüseyin Okuş tarafından dua yapılan program, Vali Ali Çelik’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Ulu Camii imamı Sıddık Özatak’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile sona erdi.

 Vali Çelik, programda yaptığı konuşmasında; “Gazilik sadece bir unvan veya sıfat değil, tarifi ve tanımı olmayan kutlu bir makamdır. Fedai can eylemeyi tereddütsüz kabul edenlerin makamıdır gazilik.” diyerek gazilik makamının yüceliğine vurgu yaparken; düzenlenen yemek programına katılan başta gaziler ve aileleri ile tüm katılımcılara teşekkür etti.

vali-celik-gazilik-kutlu-bir-makamdir-1.jpgvali-celik-gazilik-kutlu-bir-makamdir-2.jpgvali-celik-gazilik-kutlu-bir-makamdir-3.jpgvali-celik-gazilik-kutlu-bir-makamdir-4.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.