19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

VALİ ÇELİK, "HAKKARİ'NİN KALKINMASI İÇİN GEREKEN YAPILACAK"

Vali Çelik, "Hakkari'nin kalkınması için gereken yapılacak"

Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari'nin kalkınması için imkanlar dahilinde gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

21 Ağustos 2024 Çarşamba 08:52

Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Derecik Belediye Başkanı Hasan Dinç, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Çayan Çiçek, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Şemdinli Belediye Meclis Üyesi Bilal Çiftçi, Büyükçiftlik Belediye Meclis Üyesi Bayram Sağkol ve Esendere Belediye Meclis Üyesi Abbas Baran, Hakkâri Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, ilçeler ve beldelerde yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

İlçelerimiz ile beldelerimizin kalkınmasına yönelik projeler ve belediyelerin hizmet alanlarındaki ihtiyaçlar hakkında da görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Çelik, Hakkâri’nin tüm ilçelerinde ve beldelerinde hayata geçirilecek projelerde işbirliğinin önemine dikkat çekti ve birlikte çalışarak, Hakkarimizin kalkınması için imkanlar dahilinde gereken çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Vali Ali Çelik, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.
vali-celik-hakkarinin-kalkinmasi-icin-gereken-yapilacak.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.