28 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara14°C

VALİ ÇELİK ORTA REFÜJLERE ÇİÇEK VE ÇAM DİKTİ

Vali Çelik orta refüjlere çiçek ve çam dikti

Hakkari Valisi Vali Ali Çelik, çevre yolunda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek Orta refüjlere çiçek ve çam dikti.

27 Eylül 2024 Cuma 14:16

 Bir süreden beridir Bulak Mahallesi çevre yolunda devam eden ve Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar kavşağında sona erecek alt yapı üst yapı, orta refüj ve asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

  Vali Ali Çelik, çalışmaları yerinde denetleyerek, teknik ekipten ilgi aldı. Vali Çelik,” Bisiklet yolunu kaldırarak çevre yolunu daha da genişlettik. 1,5 kilometre gidiş, 1,5 kilometre gidiş olmak üzere 3 kilometrelik gidiş gelişi olan yol yeniden asfaltlanarak pürüzsüz bir yol haline getireceğiz” dedi.

Nolu aile sağlık merkezi caddesinde asfaltlanması talimatını veren Vali Ali Çelik, burada yanına gelen vatandaşlarla yakında ilgilenerek sorunlarını dinledi. Vali Çelik’e ilgili kurum müdürleri ve teknik ekip eşlik etti. Haber: Feyzullah Taş

01-101.JPG04-046.JPG02-091.JPG06-029.JPG


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.