25 Ekim 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

VALİ ÇELİK, TÜM BABALARIMIZIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Vali Çelik, tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun

Hakkari Valisi Ali Çelik, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

15 Haziran 2024 Cumartesi 21:50

Hayatımıza anlam katan, desteğiyle her zaman bizleri koruyup kollayan, dağ gibi arkamızda duran tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

Gece gündüz demeden fedakârca çalışıp, hayat boyu mücadele veren babalarımızın hayatımızda çok önemli bir yeri vardır. Bir çınar ağacı misali gölgesinde dinlendiğimiz, varlığıyla bizleri güvende hissettiren en kutsal varlıklarımız olan babalarımız her türlü övgüyü, takdiri, sevgiyi ve saygıyı hak etmektedirler.

Bu güzel günde üzerimizde sonsuz hakkı bulunan babalarımızın rızasını kazanmamız, onların dualarını almamız ve onların bizlere öğrettikleri her şey için minnettar olduğumuzu göstermemiz gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımız için canlarından vazgeçen aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor; kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.

HAKKARİ VALİSİ ALİ ÇELİK

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.