05 Ekim 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara9°C

VALİ ÇELİK "TÜRKİYE'NİN EN GENÇ ŞEHRİ HAKKARİ"

Vali Çelik "Türkiye'nin en genç şehri Hakkari"

Hakkari'de Basketbol Sahası’nın açılış törenine katılan Vali Ali Çelik, Türkiye’nin en genç şehri Hakkari'de spor potansiyelini güçlendirerek hem ulusal ve hem de uluslararası yarışmalarda başarılar kazanacaklarına kalben inanıyorum dedi.

29 Eylül 2024 Pazar 11:56

Hakkari'de Basketbol Sahası’nın açılış törenine katılan Vali Ali Çelik, Türkiye’nin en genç şehri olan şehrimizin gençlerinin basketbol, voleybol, futbol, atletizm, kayak gibi alanlarda spor potansiyelini güçlendirerek hem ulusal ve hem de uluslararası yarışmalarda başarılar kazanacaklarına kalben inanıyorum dedi.

Vali Ali Çelik; Axa Sigorta ve Axa Hayat Emeklilik’in katkılarıyla, BİDEV (Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı) tarafından Vali İdris Akbıyık Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan basketbol sahasının açılış törenine katıldı. Törene Vali Çelik ile birlikte; il protokol üyeleri, BİDEV temsilcileri, iş insanları ve öğrenciler katıldı.

 Törende konuşma yapan Vali Çelik; “Sporun insana kazandırdığı en temel şey disiplindir. Sporcular ve sporla ilgilenen herkesin hayatında disiplinli bir yaşam biçimi olmazsa olmazdır. Eğer spor yapmak istiyorsanız disipline olan inancınızın da güçlü olması lazım.

Disiplinli olursanız ve disiplinin gerektirdiği her şeyi yaparsanız hem öğrencilik hayatınızda hem de sporla ilişkili her türlü branşta başarılı olursunuz.” diyerek, başarıya ulaşmada disiplinin önemini vurguladı. Vali Çelik; disiplinli çalışarak başarıya ulaşmanın bir örneği olarak; hayata veda eden ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın kendi başarı hikâyesinin disiplinli çalışmasının bir sonucu olduğuna vurgu yapmasını hatırlattı.

 Vali Çelik konuşmasının sonunda; ilimizde yapılan ve yapılacak olan spor tesisleri ile birlikte Türkiye’nin en genç şehri olan şehrimizin gençlerinin basketbol, voleybol, futbol, atletizm, kayak gibi alanlarda spor potansiyelini güçlendirerek hem ulusal ve hem de uluslararası yarışmalarda başarılar kazanacaklarına kalben inandığını belirtti.

Vali Çelik; açılış etkinliğinde basketbol sahasının yapımındaki katkılarından dolayı İş İnsanı Arif Aytekin’e plaket takdim ederken, basketbol sahasının yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

vali-celik-turkiyenin-en-genc-sehri-hakkari-1.jpgvali-celik-turkiyenin-en-genc-sehri-hakkari-22.jpeg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.