24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

VALİ ÇELİK'TEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Vali Çelik'ten şehit ailelerine ziyaret

Hakkari Valisi Ali Çelik, Şehit Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak ile şehit Güvenlik Korucusu Kemal Kaplan'nın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

17 Haziran 2024 Pazartesi 08:30

Durankaya Beldesinde ikamet eden Özatak ailesini ve Kaplan ailesini ziyaret eden Vali Çelik, şehit ailelerine misafir oldu.

Vali Çelik, ziyaretinde 16 Haziran Babalar günü olması vesilesiyle şehit babaları Salih Özatak ve Salih Kaplan’ın babalar gününü de kutladı.

 İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu’nun dualarıyla Şehit Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak ile Şehit Güvenlik Korucusu Kemal Kaplan’ın anıldığı ziyarette Vali Çelik; İhtiyaç duydukları konularda devletimizin her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğunu belirtti ve misafirperverlikleri için her iki aileye teşekkür ederek hayırlı bayramlar diledi.

Gerçekleşen ziyarete Vali Çelik ile birlikte; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci ve beraberlerindeki protokol üyeleri de eşlik ettiler.

gqmrgqdw8aaagqi.jpggqmrgp-xqaas7vp.jpggqmrna7xmaajhae.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.