24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

VAN'DAKİ GEVDANLARA SİLAHLI SALDIRI

VAN'DAKİ GEVDANLARA SİLAHLI SALDIRI

Van'nda Gevdan aşireti mensubu Mehmet Ağa'nın adamları oldukları belirtilen yaklaşık 25 kişi aynı aşirete mensup Aşkan ve Aşan ailesinin işyeri ve evlerine silahlı saldırıda bulunduğu bildirildi.

11 Nisan 2010 Pazar 15:29

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ağa ile aynı aşirete mensup ve akraba oldukları belirtilen kişiler bir süre önce aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ağa'nın adamları Çetin Aşan'ı 3 ayrı yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Çetin Aşkan'ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

 

 Bugün öğle saatlerinde de Karşıyaka 5 yol üzerinde bulunan bölgeye gelen ve Ağa'nın adamları oldukları belirtilen yaklaşık 25 kişilik gurup Saim Aşkan'ın Ekmek fabrikası ile fabrikanın arka tarafında bulunan Mahsum Aşan'a ait eve silahlı saldırıda bulundular. Şans eseri can kaybı olmazken işyeri ile eve çok sayıda merminin isabet ettiği bildirildi.  Aynı aşirete mensup olanların arasındaki gerginliğin halen devam ettiği belirtilirken, Van'daki basının ise saldırının yapıldığı bölgeye gidemediği belirtildi. (Hakkarihabertv.com)

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.