08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara17°C

VAY SENMİSİN BANA SU SIKAN AL SANA

VAY SENMİSİN BANA SU SIKAN AL SANA

Hakkari Dağgöl mahallesinde çıkan olaylarda bazı çocuklar zırhlı araca tokat ve yumruk atıp sonrada tekmelediler. İşte o ilginç görüntüler.

08 Temmuz 2010 Perşembe 15:17

Görüntü:Yusuf Taş

 

Akşam saatlerinde Keklikpınar, Kıran, Berçelan ve Dağgöl mahallelerinde başlayan olaylar öğle saatlerinde şehrin 12 değişik mahallesine sıçradı. Dağgöl mahallesi yoluna barikat kurarak ateş yakan gruplara polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalesi etti. Mahalle aralarına giren çevik kuvvet ekipleri ise kaçan grupların peşine düştü.

 

Ancak gruplar mahalle aralarında izlerini kaybettirmeyi başardılar. Mahalle aralarına atılan gaz bombası nedeniyle de bazı aileler biber gazından etkilendi. Zırhlı aracın arkasında koşan bazı çocukların ise zırhlı araca tokat atması, tekme atması ve yumruk atması ise ilginç görüntülere neden oldu. Devlet Hastanesi karşısında çıkan olaylarda ise 1 gösterici gözaltına alındı. Şehrin 12 değişik mahallesinde ise olaylar halen devam ediyor.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.