27 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

YARALI KIZ DİYARBAKIR’A SEVK EDİLDİ

Yaralı kız Diyarbakır’a sevk edildi

Hakkari'de çıkan olaylarda ayağına gaz bombası isabet etmesi sonucu yaralanan genç kız, askeri helikopterle Diyarbakır'a gönderildi.

29 Kasım 2011 Salı 20:18

Önceki gün akşam saatlerinde Cumhuriyet Caddesi'nde toplanan kalabalık bir grup, slogan atarak izinsiz yürüyüş yapmak istedi. Polisin uyarısına dikkate almayan grup yürümeye devam ederken, polis kalabalığı gaz bombası kullanarak dağıtmaya çalıştı. Çarşı merkezinde bulunan ve olaylar sırasında ayağına gaz bombası isabet eden 17 yaşındaki Kezban Erol isimli kız, çevreden yetişenler tarafından ticari bir taksi ile Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.


Kızın yaralandığını öğrenen Hakkari İl Emniyet Müdürü yardımcısı Cemil Durmuş ve Toplum Destekli Şube Amiri Mehmet Demircioğlu, genç kızı hastane odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu. Erol ailesi ile bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü yardımcısı Cemil Durmuş, kendisinin de baba olduğunu belirterek, kızın yeniden eski sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişti.


Ayağında ciddi kırıklar bulunan ve üniversite hastanesinde tedavi görmesi gereken Kezban Erol isimli genç kız için Hakkari Devlet Hastanesi Ortopedi doktoru harekete geçerek, Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde yer ayarladı. Daha sonrada Acil Sağlık Hizmetleri devreye girerek Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopter hazırlandı. Genç kız 112 acil servis ambulansı ile Fatih Kışlasına buradan da bakanlık helikopteriyle alınarak Van'a oradan da uçak ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesine gönderildiği

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.