22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

YENİ BAŞKAN GÖREVİNE BAŞLADI

YENİ BAŞKAN GÖREVİNE BAŞLADI

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen İsmail Akboğa görkemli bir törenle görevine başladı.

10 Mart 2010 Çarşamba 17:10

Önceki gün yapılan seçimlerde 2 aday arasında büyük bir farkla esnaf başkanlığına seçilen İsmail Akboğa görkemli bir törenle görevine başladı. Altay Caddesi üzerinde bulunan odanın açılışını Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, BDP İl Başkanı Mehmet Sıddık Akış ile Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Arif Koparan birlikte yaptılar. DEHP eski İl Başkanı Hıfzullah Kansu, Açılışa Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Cihat İçlin, Yüksekova ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı katıldı.

Açılışta Kürtçe konuşan Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, esnafların demokratik bir seçim yaptığını belirterek, bütün esnaflar eskisi gibi ilkel değil prensiplerle hareket etmeleri gerektiğini belirtti. BDP İl Başkanı Mehmet Sıddık Akış ise, seçimin demokrasi demek olduğunu ifade ederek seçimlerden sonra da olan birlik ve beraberliklerin devam ettiğini belirtti. Bu memleketi ve halkın yararına kim olursa olsun her zaman eşit mesafede durarak onların yanında olacaklarını belirten Akış, siyasi düşünceleri ne olursa olsun onların arkasında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen İsmail Akboğa ise, herkese eşit mesafede olacağını belirterek, kendisini destek verip vermeyen herkese teşekkür ettiğini belirterek, ilde hizmetin en iyisini yapmak için çaba harcayacağını belirtti. Esnaflar da yeni başkanlarını makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.