17 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara18°C

YİĞİT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Yiğit Ailesinin Mutlu Günü

Hakkari’nin önemli isimlerinden Salih Yiğit’in oğlu Hıdır Yiğit, yapılan görkemli bir düğünle evliliğe adım attı.

08 Ağustos 2024 Perşembe 15:23

Hakkari merkezde bulunan Arena Halı Saha’da yapılan düğüne, Hakkari ve Hakkari dışından gelen çok önemli isimler katılım sağladı.

Yurt içinden birçok isimlerin Yiğit ailesinin düğüne katılım sağlaması tüm dikkatleri üzerine çekti. Hakkari’nin önemli eşraflarından Salih Yiğit’in oğlu Hıdır Yiğit ile hayatlarını birleştiren Hakkari’nin köklü ailelerinden Mahmut Akmaz’ın kızı Dilek Akmaz, güzel ve huzurlu bir yaşam için, evliler kervanına katılarak mutluluklarına evet dedi. 

Oldukça görkemli bir törenle gerçekleşen düğüne, STK temsilcileri, ilin ileri gelenleri, iş adamları, siyasiler, esnaf, bilim dünyası, spor camiası, sanayici-tüccar ve birçok davetli düğüne iştirak etti.

Damadın babası Salih Yiğit, bir dakika bile yerinde oturmaz iken, tüm davetlilerle birebir ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Damat ve gelinin mutlulukları yüzlerine yansırken, damat ve gelinin aileleri ise çiftlerin mutluluklarına mutluluk kattı. Damadın babası Salih Yiğit tarafından özel hazırlanan yemekler, alanda bulunan çok sayıda davetliye özel olarak ikram edildi.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Hakkari’de oldukça sevilen ve saygı duyulan damadın babası Salih Yİğit, düğüne iştirak eden tüm herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan, yakından uzaktan gelen, düğüne gelemeyip telefon açan, tebrik mesajlarını ileten tüm dost ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum” diyerek, yeni evlenen tüm gençlere ömür boyu mutluluklar dilediğini sözlerine ekledi. Bizlerde Hakkari Haber Tv Ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Not: Fotoğraflar Hakkari Medya Productiona aittir.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.