24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

YÜKSEKOVA`DA PANZER ÇOCUĞU EZDİ

YÜKSEKOVA`DA PANZER ÇOCUĞU EZDİ

Yüksekova'nın Akalan (Bajerge) Köyü yakınlarında polis panzeri 8 yaşında bir çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralana çocuk Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:01

Edinilen bilgilere göre bu gün sabah saatlerinde Akalan ( Bajerge) Köyü yakınlarında bir polis panzeri yoldan geçmekte olan 8 yaşındaki Turgut Gezer isimli çocuğa çarptı.

Çevreden geçen bir vatandaşın Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı çocuğun bir çok yerinden yaralandığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, çocuğun helikopterle Van'a kaldırılacağı belirtildi.

Öte yandan görgü tanıklarının ifadelerine göre çocuğa çarpan polis panzeri hemen olay yerinden uzaklaştı. Akalan Köyü sakinleri ise kazanın ardından traktörlerle İpek Yolunu 1 saatliğine trafiğe kapattılar.

Helikopterle Van`a kaldırılmak istenen Gezer`in helikopterde fenalaşması ile tekrar Yüksekova Devlet Hastanesi`ne geri getirildi. Gezer`in sağlık durumunun ciddeyetini koruduğu belirtildi.

Trafiğe kapatılan İpek Yolu trafiğe açılırken, Gezer`in ailesinin ve vatandaşların hastane önündeki gergin bekleyişi sürüyor. Vatandaşların hastane önündeki polislere tepki göstermesi üzerine hastane polisi hastaneden uzaklaştırılırken, polisin yerine jandarmanın takviye edildiği belirtildi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.