24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

ZAP SUYUNDA KAYBOLAN ARAÇ BULUNDU

ZAP SUYUNDA KAYBOLAN ARAÇ BULUNDU

Hakkari-Çukurca karayolunda Zap suyuna yuvarlanan ve bir türlü bulunamayan aracın suların çekilmesiyle birlikte ortaya çıktığı belirtildi.

19 Temmuz 2010 Pazartesi 12:44

Haber: Feyzullah Taş

Yaklaşık 3 ay önce Çukurca ilçesinden Hakkari istikametine gelmekte olan Yunus Akgüz yönetimindeki özel bir otomobil, Hakkari-Çukurca karayolu üzerinde bulunan Olgunlar köyü yakınlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı Zap suyuna yuvarlanmıştı.

 

Araçta bulunan 2 kişi yaralı olarak kurtarılırken araç sürücüsü Yunus Akyüz(26) ise araçla birlikte kayıplara karışmıştı. Yapılan tüm aramalara rağmen ne araç ne de sürücüsü bulunamamıştı. Zap suyunda bir türlü bulunamayan Yunus Akyüz`ün ilçede kuyumculuk yaptığı ve yeni aldığı aracında para ve altın bulunduğu iddia edilmişti.

 

 Yaklaşık 3 aylık aradan sonra bugün sabah saatlerinde Zap suyunda kayıp olan aracın bulunduğu belirtildi. Ancak araçta cesedin bulunup bulunmadığı hakkında net bir bilgi alınamadı. Hakkari`den bölgeye gönderilen vincin aracı çıkartması beklenirken, Akyüz ailesi ise aylardır aradıkları çocuklarının bulunmasını umut ediyor.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.