08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ZEYDAN:SINIR KAPISI AÇILSIN

ZEYDAN:SINIR KAPISI AÇILSIN

(Ak Parti) Hakkari Milletvekili Dr. Rüstem Zeydan, Çukurca ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunarak Üzümcü köyü sınır kapısının biran önce açılması gerektiğini belirtti.

20 Temmuz 2009 Pazartesi 23:24

İlçeyi ziyaret eden Milletvekili Dr. Rüstem Zeydan, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Mehmet Ertuş ve beraberindeki partililer, ilk olarak İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi yi makamında ziyaret ederek ilçenin içinde bulunduğu sıkıntılar hakkında bilgi aldılar. Ak Parti heyeti daha sonra İlçe Belediye Başkan Vekili Ramazan Dayan ı da makamında ziyaret ettiler. Başkan Vekili Dayan, kendisinin ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek "Bölgedeki sorunların çözümü için milletvekilinin her zaman desteklerini bekliyoruz" dedi.

Zeydan ve beraberindekiler daha sonra 2008 yılında bombalanan ilçenin Ak Parti binasının açılışını yaptılar. Burada bir konuşma yapan Zeydan,"Üzümcü köyünde bulunan Irak sınır kapısının faaliyete girmesi gerekiyor. İlçenin kalkınması ve istihdam sağlanması için tek çözüm bu sınır kapısının hizmete girmesidir. Kapının açılmasıyla birlikte işsizliğin biteceği gibi ilçe de kalkınacaktır.

 Zeydan son olarak Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Halil Yıldız ile bir süre sohbet ederek ilçeden ayrıldı. (Ahmet Kavak (İHA)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.