08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ZIRHLI ARAÇLARA MOLOTOFLO SALDIRI

ZIRHLI ARAÇLARA MOLOTOFLO SALDIRI

Beyoğlu ve Ümraniye de göstericiler, polis ekiplerine molotof kokteyli ile saldırdı.

30 Kasım 2009 Pazartesi 22:01

Dolapdere de ara sokaklarda toplanan göstericiler, polise ve yoldan geçen araçlara molotof kokteyli attı. Çevik kuvvet polisleri, göstericilere gaz bombası ile müdahale etti.

 Ataşehir de de molotoflu saldırı

 Akşam saatlerinde Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi nde toplanan yaklaşık 20 kişi, ellerinde molotof kokteylleriyle 3001. Cadde üzerinde gösteri düzenledi. Yüzlerini kumaş parçaları ve bezlerle kapatan eylemciler, cadde üzerine molotof kokteylleri attı. Polis, göstericileri panzerle su sıkarak dağıtmaya çalıştı. Ara sokaklara kaçan göstericiler, daha sonra polise ekiplerine molotof kokteylleri ile saldırdı.

Göstericilerin attığı molotof kokteylleri, isabet ettikleri iş yerlerinde yangın çıkmasına sebep oldu. Alevleri polis panzerleri söndürmeye çalıştı. Yangını söndürmekte yetersiz kalan güvenlik güçleri, olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdı. İtfaiye ekipleri kısa sürede alevleri söndürdü. Bu sırada, bir polis memurunun göstericilerin attığı molotof kokteylinden son anda hamle yaparak kurtulduğu görüldü. Müdahale sonucu göstericiler ara sokaklara dağıldı.(İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.