Orpak Oto'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Orpak Oto'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Yüksekova Orpak Oto sahibi Turgut Orpak, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesaj ile tüm vatandaşların ramazan bayramını kutladı.

Orpak, Ramazan Bayramı mesajında bayramların sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günler olduğunu belirterek, “Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekir. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Bizi biz yapan bu değerlerimizdir.

Başta Hakkarili hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. 

Orpak Oto 
TURGUT ORPAK 

30f3979f-06b2-44da-8ece-e9e5178317ed.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.