Öztürk kazada öldü
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 112 ekibinde görevli olan İsmail Öztürk, izinli olarak geldiği memleketi, Çanakkale’nin Çan ilçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Çan'da arkadaşlarıyla gezmeye giden İsmail Öztürk, yoldan geçen bir aracın çapması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hakkari112 ekibinde görevli İsmail Öztürk, İzine geldiği Çan İlçesinde arkadaşlarıyla İlçenin Şuaip tepesi mevkiine gitti.
Yaya olarak yolda yürüyen Öztürk, S.T'nin kullandığı 17 HA 788 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralı İsmail Öztürk, 112 ekiplerince Çan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılan Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. kaynak (İHA)
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Şemdinli ilçesi