Rus uçağı düştü herkes hayatta!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Rusya'ya bağlı Yakutistan Cumhuriyeti'nde 32 personel ve 7 mürettebat olmak üzere toplam 39 kişiyi taşıyan Rus askeri uçağı düştü. Bakanlık "Herkes hayatta" dedi.
Rusya'ya bağlı Yakutistan Cumhuriyeti'nde 32 personel ve 7 mürettebat olmak üzere toplam 39 kişiyi taşıyan Rus askeri uçağı düştü.
Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada uçakta bulunan herkesin hayatta olduğu duyuruldu.
BAKANLIK: UÇAKTAKİ TÜM YOLCULAR HAYATTA
Rusya Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında "Uçaktaki tüm yolcular hayatta. Arama ve kurtarma helikopterleri yolcuları sağlık merkezlerine götürdü" ifadeleri kullanıldı.
UÇAK 3 PARÇAYA AYRILDI
RİA Novosti'ye konuşan bir kaynağın aktardığı ilk bilgilere göre uçak üç parçaya ayrıldı fakat patlama ve yangın oluşmadı. Kazaya olumsuz hava şartlarının sebep olmuş olabileceği kaydedildi. (Kaynak: Sputnik)
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Dünyadan