Şok Eden Olay: Eşini Benzinle Yakmaya Kalkıştı!
Osmangazi'de Dramatik Olay: Eşini Benzinle Yakmaya Kalkıştı!
Osmangazi ilçesinin Nalbantoğlu Mahallesi'nde yaşanan bir olay, büyük bir şok etkisi yarattı. Bahattin O., 10 yıllık dini nikahlı eşi Vildan H.'ye aldığı evi geri istedi, ancak talebi reddedilince olaylar kontrolden çıktı. İddiaya göre, Bahattin O., eşini benzin dökerek yakmaya kalkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri hızla müdahale etti.
Olayın Detayları ve Polis Müdahalesi
Bahattin O. ile Vildan H. arasında yaşanan anlaşmazlık, zamanla büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Bahattin O.'nun eşini benzinle yakma girişimi, çevredekilerin hızlı müdahalesi ve polisin jet hızıyla olay yerine ulaşmasıyla engellendi. Ekipler, tarafların kavgasını güçlükle ayırdı ve Bahattin O. kelepçelendi.
"Gerekirse 30 Yıl Yatarım" İfadesi Şaşırttı
Olay sırasında Bahattin O.'nun, "Gerekirse 30 yıl yatacağım" şeklindeki sözleri dikkat çekti. Taraflar, ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü. Bu dramatik olay, aile içi şiddetin ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.