• BIST 8793.61
  • Altın 2994.16
  • Dolar 33.9867
  • Euro 37.1639
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 6 °C

Vali Ali Çelik köylere çıkarma yaptı

Vali Ali Çelik köylere çıkarma yaptı
Hakkari Valisi Ali Çelik, İlçe, belde, köy ve mezra ziyaretleri kapsamında Durankaya beldesi ve çevre köylerde ziyaretlerde bulundu.

Hakkari Valisi Ali Çelik, İlçe, belde, köy ve mezra ziyaretleri kapsamında Durankaya beldesi ile Elmacık, Geçitl, Kamışlı, Işık, Cevizdibi, Akkuş köyü ve Çetintaş mezrasının da halkla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi. Yapılan ve yapılması planlanan yatırımları yerinde inceledi.  

Vali Çelik, Durankaya Beldesi Programında Elmacık Köyü ve Çevre köylerden vatandaşlarımızla buluştu. Ziyarete Vali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, 23’üncü Dönem AK Parti Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, protokol üyeleri ve çevre köylerin muhtarları ile vatandaşlar katıldılar.

Elmacık Köyünde vatandaşlarımız ile samimi bir sohbet ortamında buluşan Vali Çelik; köylerdeki yol ve sulama kanallarıyla ilgili yaşanan sorunları ve diğer alanlardaki ihtiyaçlarını dinleyerek çözüm yollarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Vali Çelik ziyaretinde ayrıca Elmacık ve Cevizdibi Köylerine çocuk oyun parkı yapılması yönünde gerekli çalışmaların yapılması için ilgili birimlere talimatlarını iletti. Vali Çelik, ziyaret sonrasında Elmacık Köyü’ne gelen muhtarlarımız ve mahalle sakinlerine samimi sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Durankaya Belde ziyareti sonrasında Geçitli Köyü’nü de ziyaret ederek; Geçitli Köyü Muhtarı Hamdullah Kaya’nın ikametinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ziyarette Geçitli Köyü sakinlerinin kanalizasyon alt yapısı, içme suyu ve sulama kanalları gibi konularda ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Çelik; kanalizasyon ve sulama suyu projelerinin biran önce tamamlanarak yapım ihalesine çıkılması yönünde ilgili birimlere talimatlarını iletti.

Vali Çelik, ziyaret sırasında ayrıca Geçitli Köyü’nde kapalı halı saha tesisinin de yapımının planlandığını belirtti.  Vali Çelik, Geçitli Köyü ziyaretinin devamında Şehit Nedim Korkmaz Cami inşaatı ile çalışmaları devam eden okul inşaatını yerinde inceledi.

Vali Çelik; Geçitli Köyü 24 derslikli İlk/Ortaokul binası, Geçitli Köyü 24 daireli öğretmen lojmanı, Geçitli Köyü Spor Salonu projeleri ile birlikte ayrıca Şehit Nedim Korkmaz Cami ve taziye evi projesi hakkında bilgiler alarak inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. 

Yetkililerden projelerin geldiği son aşamalar ve ihtiyaç duyulan konular hakkında bilgiler alan Vali Çelik; Cami ve okul inşaat projelerinin bir an önce tamamlanması için ilgili birimlere talimatlarını verdi ve imkânlar ölçüsünde gerekli desteği sağlayacağını belirtti.

Vali Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Kamışlı Köyü’ne ziyaret gerçekleştirerek Kamışlı Köyü muhtarı Fikret Özbek’in ikametinde köy sakinleriyle buluştu.  Kamışlı Köyü sakinlerinin istek ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Vali Çelik, imkânlar dâhilinde gerekli desteğin sağlanması için ilgili birimlere talimatlarını iletti. Vali Çelik, Kamışlı Köyü ziyaretinde Şehit Güvenlik Korucusu Mahmut Özbek’in mezarını da ziyaret ederek dua etti.

Vali Çelik, ziyareti sonrasında Kamışlı Köyü sakinlerine misafirperverlikleri ve samimi karşılamaları için teşekkür etti.
  Vali Ali Çelik, Işık Köyünü ziyaret ederek; Işık, Aksu ve Pınarca Köylerinin muhtarları ve vatandaşları ile bir araya geldi ve vatandaşlarla hasbihal etti.

Vatandaşların köylerinde ihtiyaç duyulan konular ve yaşadıkları sorunlar hakkında bilgiler alan Vali Çelik, sorunların çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulunarak ilgili birimlere talimatlarını iletti.

Vali Ali Çelik, beraberindeki heyet eşliğinde Akkuş Köyü’ne bağlı Çetintaş Mezrasını ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları konular hakkında taleplerini dinleyerek bilgiler alan Vali Çelik; sorunların çözümü ile ilgili istişarelerde bulundu ve gerekli desteğin sağlanması için ilgili birimlere talimatlarını iletti. Vali Çelik, Akkuş Köyü Çetintaş Mezrası ziyareti sonrasında vatandaşların misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Özbek'ten Vali Çelik'e teşekkür

23’üncü Dönem AK Parti Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Hakkari Valisi Ali Çelik'in göreve başladığı günden beri sürekli halkla iç içe olduğunu ve kısa sürede halkın sevgisini kazandığını belirterek kendisine teşekkür ederek görevinden başarılar diledi.Hakkarihabertv.com

vali-ali-celik-koylere-cikarma-yapti-1.jpgvali-ali-celik-koylere-cikarma-yapti2.jpgvali-ali-celik-koylere-cikarma-yapti-3.jpgvali-ali-celik-koylere-cikarma-yapti-4.jpg


 

Bu haber toplam 214 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Uludağ’da kar yağışı başladı18 Ekim 2024 Cuma 08:16
  • Hakkari Keklikpınar yolu asfaltlanıyor17 Ekim 2024 Perşembe 13:25
  • İşsiz kalan Usta öğreticileri düşünen yok mu17 Ekim 2024 Perşembe 11:08
  • Başkan Kaya'dan Sağlık-Sen'e ziyaret17 Ekim 2024 Perşembe 09:33
  • Baro Başkanı Canan mazbatasını aldı16 Ekim 2024 Çarşamba 18:30
  • Müftü Okuş "İmamlara seslendi"16 Ekim 2024 Çarşamba 15:11
  • Türkiye'de 3 bölgeyi sallayan deprem!16 Ekim 2024 Çarşamba 11:33
  • Hakiki karakovan satışa çıktı16 Ekim 2024 Çarşamba 10:18
  • Yemek Masası Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?16 Ekim 2024 Çarşamba 08:51
  • Yastık Modelleriyle Rahat Bir Uykunun Sırrı16 Ekim 2024 Çarşamba 08:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim