• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Vali Ali Çelik'ten "15 Temmuz Mesajı!

Vali Ali Çelik'ten "15 Temmuz Mesajı!
Hakkari Valisi Ali Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Çelik, Bundan 8 yıl önce 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin birlik ve bütünlüğünü ortadan kaldırmayı hedefleyen, FETÖ/PDY terör örgütü tarafından alçak bir darbe girişimi gerçekleşmiştir dedi.

Vali Çelik mesajının devamında," Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanları dolduran aziz milletimiz, göğsünü kurşunların ve tankların önüne siper ederek demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Tarihin hiçbir döneminde bağımsızlığından taviz vermeyen bu millet, 15 Temmuz gecesi istiklaline ve istikbaline darbe vurmak isteyenlere karşı meydanlarda yazdığı unutulmaz kahramanlık destanı ile gereken cevabı vermiştir.

Asil milletimizin dik duruşuyla ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden tüm hain odaklara karşı verdiğimiz mücadele bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Şehitlerimizin bizlere mirası olan aziz vatanımıza sahip çıkmak ve ülkemizi daha güçlü yarınlara ulaştırmak için eğitimde, ekonomide, sanayide, teknolojide, havacılıkta ve uzay sahasında kendimizi geliştirerek bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak ve vatanımızı gelecek nesillere en güzel şekilde bırakabilmek için her zaman olduğundan daha fazla çalışacağız ve gayret göstereceğiz.

 Bizler, şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu destansı günde vatan uğruna gözünü kırpmadan şehadete yürüyen 252 kahraman şehidimizi ve 2740 kahraman gazimizi asla unutmayacağız dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan, devletimizin varlığı ve milletimizin bağımsızlığı uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha sonsuz rahmet ve saygıyla anıyor ve fedakârlıklarıyla gazilik şerefine ulaşan kahramanlarımıza sağlık ve şifalar dileyerek minnetlerimi sunuyorum"dedi.

 

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim