• BIST 9109.34
  • Altın 2919.651
  • Dolar 34.2345
  • Euro 37.6242
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 14 °C

Vali Çelik, Ankara'ya 4’ncü kez çıkarma yaptı

Vali Çelik, Ankara'ya 4’ncü kez çıkarma yaptı
Hakkari Valisi Ali Çelik, ilde yapılacak olan yatırımları görüşmek üzere dördüncü defa Ankara'ya çıkarma yaptı. Vali Çelik, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi. Müjdeli haberlerle Hakkari’ye döndü.

Hakkari'de göreve başladığı günden beri merkez, ilçe, belde, köy ve mezraları ziyaret ederek buralardaki sorun ve sıkıntıları yerinde tespit eden ve vatandaşların evine konuk olan Vali Ali Çelik, Ankara'da başlatmış olduğu ziyaretleri de sürdürüyor.

19 Eylül 2023 tarihinde Hakkari'nin sorunları ve çözümlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatıran Vali Ali Çelik, dördüncü defa Ankara'ya çıkarma yaptı. Vali Çelik, Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir ile birlikte, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret ettiler.

Vali Çelik ziyaretinde, Hakkari il genelindeki enerji ve ulaşım projelerinde desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a  teşekkür etti.

Vali Çelik ve beraberindeki heyet daha sonra Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’ ü ziyaret ederek, İl ve ilçelerde yapılacak spor tesisleri ve yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunuldu. 

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Halim Özçevik’i makamında  gerçekleşen ziyarette, Hakkari’nin sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ile mevcut projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Vali Çelik, Hakkari sağlık ihtiyaçlarına dair bilgi verdi ve destekleri için Bakan Yardımcısı Özçevik’e teşekkürlerini iletti. Yeşilay Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç’i ziyaret eden Vali çelik ve beraberindeki heyet Hakkari’de vatandaşlara ve gençlere yönelik yürütebileceği faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Vali Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı Makamında ziyaret ederek, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Hakkari İl Protokolü Üyeleri ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve beraberindeki Bakanlık heyetini makamında ziyaret etti. 

Gerçekleşen ziyarette; Yüksekova doğalgaz boru hattı, Hakkari Barajı ile ilgili süreçler ve Hakkari’nin enerji alanındaki hizmetlerinin geliştirilmesine ilişkin projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Vali Çelik, Hakkari enerji altyapısı ihtiyaçlarına dair bilgiler vererek; bu süreçteki destekleri için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a şükranlarını iletti. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-valisi-ali-celik-ankaraya-4ncu-kez-cikarma-yapti.jpghakkari-valisi-ali-celik-ankaraya-4ncu-kez-cikarma-yapti-2.jpghakkari-valisi-ali-celik-ankaraya-4ncu-kez-cikarma-yapti-3.jpg
 

Bu haber toplam 971 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim