• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Vali Çelik, başkanlarla Ankara’ya çıkarma yaptı

Vali Çelik, başkanlarla Ankara’ya çıkarma yaptı
Hakkari Valisi Ali Çelik, ilde yapılacak olan yatırımları görüşmek üzere belediye ve il başkanı ile Ankara'ya çıkarma yaptı.

Hakkari'de göreve başladığı günden beri merkez, ilçe, belde, köy ve mezraları ziyaret ederek buralardaki sorun ve sıkıntıları yerinde tespit eden ve vatandaşların evine konuk olan Vali Ali Çelik, Ankara'da başlatmış olduğu ziyaretleri de sürdürüyor.

Hakkari'de göreve başladığı günden beri merkez, ilçe, belde, köy ve mezraları ziyaret ederek buralardaki sorun ve sıkıntıları yerinde tespit eden ve vatandaşların evine konuk olan Vali Ali Çelik, Ankara'da başlatmış olduğu ziyaretleri de sürdürüyor. 5'nci kez Ankara'ya çıkarma yapan Vali Ali Çelik, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ziyaret gerçekleştirdi.

 

Vali Çelik; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Ziyaret Gerçekleştirdi Vali Ali Çelik; AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ziyaret gerçekleştirdi.  

Ziyarette yapılan görüşmelerde; Hakkari Merkez, Yüksekova ve Çukurca da yapılması planlanan TOKİ Sosyal Konutları başta olmak üzere; il merkezi ve ilçelerimizin sorunları ile çözümlerine yönelik istişarelerde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyarette ayrıca;

Merkez ilçemizin kanalizasyon alt yapısının güçlendirilmesi, park ve yeşil alan projeleri, belediyelerimizin ihtiyaç duyduğu iş makinası desteği gibi konularda Bakan Murat Kurum’a bilgiler verildi. Ziyaret sonrasında Vali Çelik ve beraberindeki protokol heyeti; misafirperverlikleri ve ilimizin projelerine yönelik desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a şükranlarını ilettiler.

Vali Çelik ve başkanların Ankara temasları sürüyor.

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim