• BIST 10915.72
  • Altın 2501.197
  • Dolar 32.6642
  • Euro 35.3732
  • İstanbul 30 °C
  • Ankara 34 °C

Vali Çelik, ’Çocuklarımızın yarınları için hep beraber çalışacağız’’

Vali Çelik, ’Çocuklarımızın yarınları için hep beraber çalışacağız’’
Hakkari Valisi Ali Çelik, ‘’Çocuklarımızın yarınları için hep beraber çalışacağız. İmkânlar dâhilinde ilçemizin gelişimi, vatandaşlarımızdan gelen talepler ile mahalle ve köylerimizde yaşanan sıkıntıların çözümü için elimizden geleni yapacağız dedi.

Vali Çelik,  Şemdinli Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Vali Ali Çelik başkanlığında; Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İlçe Protokolü, Şemdinli Merkez mahalle ve köy muhtarları ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi. Şemdinli Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Şemdinli’deki mahalle ve köylerimizin mevcut durumları, ihtiyaç ve beklentileri üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Yapılan toplantıda mahalle ve köylerdeki ulaşım, alt yapı, doğalgaz, elektrik, su ve internet hizmetlerinin arttırılması yönündeki ihtiyaçlarını dile getiren muhtarlarımız;  vatandaşlarımızın taleplerini Vali Çelik’ e ilettiler.

‘’Çocuklarımızın yarınları için hep beraber çalışacağız’’ diyerek birlik ve beraberliğimizi vurgulayan Vali Çelik, ‘’imkânlar dâhilinde ilçemizin gelişimi, vatandaşlarımızdan gelen talepler ile mahalle ve köylerimizde yaşanan sıkıntıların çözümü için elimizden geleni yapacağız’’ diyerek, kurumlarla iş birliği içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışacaklarını da belirtti ve ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi için ilgili birimlere talimatlarını iletti.

Vali Ali Çelik, sonra beraberindeki heyet ile birlikte Şemdinli Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Dila Gelinlik Sarayı isimli iş yerinin açılış törenine katıldı. Yeni açılan işletmenin Şemdinli’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulanan Vali Çelik; işletme sahibi Dila Şen’e hayırlı ve bol kazançlar diledi.

toplanti-006.jpgacilis-002.jpg

Bu haber toplam 575 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim