• BIST 10682.15
  • Altın 2469.939
  • Dolar 32.5573
  • Euro 35.2164
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 30 °C

Vali Çelik “Hakkari adrenalin dolu bir şehir"

Vali Çelik “Hakkari adrenalin dolu bir şehir"
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari adrenalin dolu bir şehir. Haziran ayının sonunda olmamıza rağmen Berçelan Yaylasında 1 metrenin üzerinde kar var ve dağ kayağı yapılabiliyor dedi.

Vali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü Gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Hakkari Çukurca’da gerçekleştirilen “5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali” 3’üncü gününde de tüm adrenalin ve coşkusuyla devam etti. Festival kapsamında düzenlenen Off Road etkinliklerine Vali Ali Çelik ile birlikte il ve ilçe protokolü üyeleri katıldılar.

 

 Çukurca Bayraktepe yolunda gerçekleştirilen Off Road gösterilerinin startını Vali Çelik verirken, Extrem Off Road araçlarının yaptığı adrenalin dolu gösteriler izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Gösterilerin ardından şoför koltuğunu devralan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.

Hakkari adrenalin dolu bir şehir

Off Road etkinliğinin ardından basın mensuplarına röportajlar veren Vali Çelik; “Şu anda Çukurca’da sınırın sıfır noktasındayız. 49 nolu sınır taşından sonra arkamızda gördüğünüz alanlar Kuzey Irak bölgesi ve Kuzey Irak sınırı da dâhil olmak üzere Hakkarinin dağlarının arkamızda gördüğünüz her zerresi her adımı da dâhil olmak üzere güven ve huzur içindedir.

Hakkari adrenalin dolu bir şehir. Haziran ayının sonunda olmamıza rağmen Berçelan Yaylasında 1 metrenin üzerinde kar var ve dağ kayağı yapılabiliyor. Burada şu anda Yamaç Paraşütü’nden, Rafting’e, Dağcılık’tan, Off Road’a kadar Türkiye’nin en iyi sporcuları bulunuyor.

Fotoğraf sanatıyla ilgilenen Foto Safari sanatçılarımız buradalar. Her anı fotoğraf karesine sığdırmaya, birbirimize olan saygı ve sevgiyi de fotoğraf karesinin içine sığdırmaya çalışıyorlar.“ diyerek; Hakkari’nin eşsiz doğasından, turizm ve doğa sporları fırsatlarından, yaşanan festival coşkusundan bahsetti.

 “Yaşarken yapılması gereken işler listesinin başına ‘Hakkâri’yi görmek’ seçeneğini herkesin birinci sıraya eklemesi gerekiyor.”

Vali Çelik, basın mensuplarıyla yaptığı röportajlar sonrasında; “Sizlerin aracılığıyla, tüm ülkemizdeki vatandaşlarımızı, doğaseverleri, macera tutkunlarını, Hakkari’ye davet ediyoruz. Yaşarken yapılması gereken işler listesinin başına ‘Hakkâri’yi görmek’ seçeneğini herkesin birinci sıraya eklemesi gerekiyor.” diyerek vatandaşlarımızı mutlaka Hakkari’yi görmeye davet etti.

hakkari-adrenalin-dolu-bir-sehir-1.jpghakkari-adrenalin-dolu-bir-sehir-2.jpghakkari-adrenalin-dolu-bir-sehir-3.jpg
 

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim