• BIST 9109.34
  • Altın 2919.651
  • Dolar 34.2345
  • Euro 37.6242
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 27 °C

Vali Çelik hizmet alanlarını denetledi

Vali Çelik hizmet alanlarını denetledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Merzan Mahallesi ile kentin birçok noktasında devam eden yol, altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.
Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı Belediye Başkan Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu ve teknik ekip ile birlikte kentin birçok noktasında yapılan ve yapılacak çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.
 
-Mahalle sakinlerinin asfalt sevinci
 
Vali Çelik, Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde devam eden yol, altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Tatlılar, Taşmanlar ve Erikler semtlerini kapsayan Fırat Caddesi üzerinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Çelik, yetkililerden bilgiler aldı. 
 
2.2 kilometrelik asfalt çalışmalarının son durumu hakkında bilgi alan Vali Çelik, çalışmaların bir an önce tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için talimatlarını verdi. Çalışmaları yürüten ekibe kolaylıklar dileyen Çelik, yolun tamamlanmasıyla mahallede yaşayan vatandaşlarımızın rahat bir ulaşım imkanına kavuşacağını söyledi.
 
Vali Çelik’in yanına gelen mahalle sakinleri ise, yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Vali Çelik’e teşekkür ederek sorun ve sıkıntılarını rahatlıkla anlatmanın mutluluğunu yaşadılar.
 
-Vali Çelik “Eğitim alanında yapılan bu projelerle, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri hedeflenmektedir’’
 
Yürüyerek incelemelerini sürdüren Vali Çelik, Merzan Mahallesi’nde yapımı devam eden 12 derslikli özel eğitim anaokulu inşaatını inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 
 
Beraberindeki heyet ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Çelik, projenin son durumu ve ilerleme süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özel eğitim ihtiyacı olan çocuklar için büyük önem taşıyan bu projenin, planlanan tarihte tamamlanması ve en kısa sürede hizmete açılması için çalışmalara hız verilmesini isteyen Vali Çelik, ‘’ eğitim alanında yapılan bu projelerle, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri hedeflenmektedir’’ dedi.
 
-Vali Çelik, 3 katlı UMKE binası inşaat çalışmalarını yerinde inceledi
 
Vali Ali Çelik; yapımı devam eden 650 metrekarelik, 3 katlı UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) binasının inşaatını yerinde inceledi. Vali Çelik, proje kapsamında sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Vali Çelik, yaptığı incelemede projenin bölge için önemine vurgu yaparak, “Bu bina, afet ve acil durumlarda hızlı ve etkin müdahale yapabilmemiz açısından büyük önem taşıyor. UMKE ekiplerimiz, hem il içi hem de bölgesel müdahalelerde büyük bir rol üstleniyor. 
 
Bu yeni tesis, ekiplerimizin daha donanımlı ve organize şekilde görev yapmalarına olanak sağlayacak” dedi. 650 metrekarelik alana sahip olan bina, modern donanımlarla donatılacak ve UMKE personelinin eğitimleri, lojistik hazırlıkları ve acil durum müdahaleleri için önemli bir üs olacak. Projenin, belirlenen takvime uygun bir şekilde ilerlediği ve kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi. Vali Çelik, inşaatın tamamlanmasının ardından bölgede afet müdahale kapasitesinin daha da artacağını ifade ederek, tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
01-102.JPG03-078.JPG04-046.JPG05-036.JPG
 
Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim