Vali Çelik, Özkan ailesinin düğün törenine katıldı

Vali Çelik, Özkan ailesinin düğün törenine katıldı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Sümbül Mahallesinde düzenlenen Demirören Haber Ajansı (DHA) Hakkâri Temsilcisi Mehmet Özkan'nın düğün törenine katıldı.

Vali Çelik, yaptığı paylaşımda," Demirören Haber Ajansı (DHA) Hakkâri Temsilcisi Mehmet Özkan ve Zozan Kılıç’ın mutluluklarını paylaşmaktan onur duydum.

Mehmet kardeşime ve değerli eşine, saygı ve sevgi içinde bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Düğün törenine DHA Van Bölge Müdürü Feyyat Erdemir, Gazeteci Hakan Taş, Ali Yiğit, il ve ilçelerdeki muhabirler, kanaat önderleri, aşiret liderleri, STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Çelik, halkın arasına girerek beraber halay çekerek, Özkan ailesinin mutluluklarına mutluluk kattı.

 

gogqvdqw0aetwbj.jpggogqvdpxaaa6set.jpggogqvdrwqaaxpjz.jpggogqvdsxiaawpui.jpg.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.