• BIST 10343.31
  • Altın 2441.009
  • Dolar 32.693
  • Euro 35.1205
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 30 °C

Vali Çelik Zapta rafting yaptı

Vali Çelik Zapta rafting yaptı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Dağ Bisikleti Yarışması Sonrası Düzenlenen Ödül Töreni sonrası gençlerle birlikte Rafting yaptı.

 Vali Çelik, Dağ Bisikleti Yarışması Sonrası Düzenlenen Ödül Töreni ve Rafting Etkinliğine Katıldı Vali Ali Çelik; il ve ilçe protokolü ile birlikte Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali kapsamında gerçekleştirilen dağ bisikleti yarışmasının ödül törenine katıldı.

Çukurca Çınaraltı Mesire Alanında düzenlenen ödül töreninde kadınlar kategorisinde 1’incilik derecesi elde eden Sevim Gerçek’e ödülünü Vali Çelik takdim ederken, 2’ncilik ödülünü alan Azize Bekar’a ödülünü Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, 3’üncülük ödülünü alan Ekin Ereke’ye ödülünü Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir takdim etti.

Erkekler kategorisinde ise 1’incilik derecesi elde eden Okan Aydoğan’a ödülünü Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya takdim ederken, 2’ncilik ödülünü alan Süleyman Sefa Temel’e ödülünü Jüri Başkanı Ömer Doğan, 3’üncülük ödülünü alan Zana Öztunç’a ödülünü Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım takdim etti.

 Ödül töreni sonrasında Vali Çelik, protokol üyeleri ve sporcuların katılımlarıyla gerçekleştirilen rafting etkinliği heyecan dolu renkli görüntülere sahne oldu.

Rafting etkinliği sonrasında basın mensuplarıyla röportaj yapan Vali Çelik, rafting sporu ve Çukurca’nın doğasıyla ilgili olarak “Biraz önce sporcularla birlikte rafting yaptık, inanılmaz keyifliydi. Buranın doğasının, ambiyansının Antalya’dan, Manavgat’tan hiçbir farkı yok.

Herkesi Çukurca’ya davet ediyoruz. Öncelikle burada gerekli olan alt yapı ve tesis çalışmalarını tamamlamamız gerekiyor. Gerekli tesis ihtiyacını hızlı bir şekilde planlayıp, sonrasında ülkemizdeki herkesi dünyadaki adrenalin duygusunun en yüksek olduğu yere Hakkari’ye bekliyoruz.” diyerek tüm doğa sporu ve macera severleri Hakkari’ye davet etti.

grli7i5w4aa1i-n.jpggrli7i5xsami5lm.jpggrljlewxcaedpnx.jpggrliylswcaaq4fb.jpggrli7ixxsaa8dq3.jpggrliylvwyaazll.jpg

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim