• BIST 9685.97
  • Altın 2830.064
  • Dolar 34.0499
  • Euro 37.8975
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 18 °C

Vali Çelik'ten 2024-2025 eğitim öğretim yılı mesajı

Vali Çelik'ten 2024-2025 eğitim öğretim yılı mesajı
Hakkari Valisi Ali Çelik'ten 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlanması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ali Çelik, Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin kendilerini geliştirecekleri, hayattan yeni öğretiler kazanacakları yeni bir eğitim - öğretim yılını heyecanla karşılıyoruz dedi.

Vali Çelik mesajında: Kıymetli öğretmenlerimiz;

Bu eğitim öğretim yılında da daha önce olduğu gibi çocuklarımızı ve gençlerimizi sizin ilim fenerinizin ışığında ileriye taşımak için hep birlikte çalışacağız. Medeniyetimizi ve kültürümüzü geliştirmek için, devletimizin sağladığı fırsat ve imkânları en iyi şekilde kullanarak, mesai mefhumu gözetmeden özverili ve koordineli bir şekilde çalışmalıyız. Şüphesiz ki öğretmenlik mesleği insanlık tarihinin en eski en kutlu vazifelerindendir. 

Bu zorlu ve zorluğu ölçüsünde kutlu görev için sizlerin de en iyisini yapacağınız konusunda en ufak bir şüphe taşımıyorum. Siz öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, ailelerimizin desteği ile birlikte yarınlarımızı iyileştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılı için sizlere başarılar ve kolaylık diliyorum.

Değerli ailelerimiz;

Sizler eğitim - öğretim sürecinin en önemli unsurlarındansınız. Bu süreçte sizlerin desteği başta çocuklarımız ve ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir. Bu uzun ve meşakkatli yolda sizlerle birlikte çocuklarımızın ilgi ve ihtiyaçlarını tespit ederek onlara en iyi şartları sağlamak bizlerin asli görevidir.

Aynı zamanda sizlerde eğitim ve öğretimin sadece okul sınırları içerisinde değil günün her anında ve her yerde devam eden bir süreç olduğu bilinciyle çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmalısınız. Çocuklarımızdan evvel bizler de ödev ve sorumluluklarımızın farkında olarak bugün göstereceğimiz özveri ve gayretlerimizle, güneşli güzel yarınlarımızı inşa etmeliyiz. Özen ve önem gerektiren bu sürece göstereceğiniz hassasiyetten dolayı şimdiden sizlere teşekkür ediyorum.

Bugünümüzün umudu, yarınımızın teminatı sevgili öğrencilerimiz;

Öncelikle yeni eğitim - öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum. Sizler bugün aldığınız sorumluluk ve göstereceğiniz gayret ile birlikte yarının dünyasına ışık olacaksınız.

Bu uzun maratonda yer yer umutsuzluğa kapıldığınız zamanlar olacaktır. Asla kendinizi yalnız ve çaresiz hissetmeyin. Unutmayın ki bu süreçte kıymetli aileleriniz ve öğretmenleriniz ile birlikte bizler her zaman sizlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç duyduğunuz bütün imkân ve fırsatları yaratmak için gece gündüz çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.

Sizler ise bu süreçte evvela birey olmanın gerektirdiği ahlaki ve kültürel sorumluluğu kazanacak, sonrasında ise kendinizi ve medeniyetimizi ileriye taşıyacak teknik donanımları edineceksiniz. Unutmamalısınız ki eğitim ve öğretim sadece belirli bir süre için değil hayat boyu devam eden ödev ve görevler silsilesidir.

Hepimizin bu bilinç ve hassasiyette olması temennisi ile tekrardan yeni eğitim - öğretim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu yolculukta kıymetli yol arkadaşlarım olan siz sevgili öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

 

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim