Vali Çelik'ten Yüksekova'ya müjde!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova’ya planlanan 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için çalışmaların başladığını söyledi.
Vali Ali Çelik, resmi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda," Yüksekova’ya planlanan 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için çalışmalar başladı.
Hakkâri Yüksekova Devlet hastanesinin yanına ek bina olarak planlanan, 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin proje aşaması tamamlanmış olup, ihale süreci 29 Nisan 2024 tarihi itibariyle başlayacaktır.
Hastanemizin Yüksekova’ya hayırlar getirmesini temenni ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ ya şükranlarımızı arz ederiz" dedi.
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakkari Valiliği