• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Yeniden Refah divan toplantısını Hakkari'de yaptı

Yeniden Refah divan toplantısını Hakkari'de yaptı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Ağustos ayı il divan toplantınsa katılmak üzere Hakkari'ye geldi.

Parti binasında partilerle bir araya gelen Suat Kılıç, Hakkari'nin her yerinde aynı yüce gönüllüğü gördüklerini söyledi. Hakkarililerin çok misafirperver, çok candan ve çok samimi olduğunu ifade eden Kılıç konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

''Benin Hakkari'ye ilk gelişim değil. Daha önce Gençlik ve Spor Bakanı olarak Hakkari’yi ziyaret ettim. Hakkari’de yapılan pek çok eserin altında çok şükür imzamız var. Hakkari’ye hiç gelemden yatırım programını hazırladık. Hakkari gözümüzün nurudur ve başımızın tacıdır.

İnşallah Yeniden Refah Partisi geçmişte Necmettin Erbakan hocamızın döneminde olduğu gibi şimdi de Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın döneminde başta Hakkari olmak üzere doğu ve güneydoğu Anadolu illerimize büyük hizmetler yapacaktır.

Yeniden Refah Partisinin hedefi Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerindeki vatandaşlarımızı kurulacak fabrikalarla , sanayi tesisleri ile organize sanayi bölgeleri ile yerinde iş güç sahibi yapmaktır. Yerinde ekmeğe, aşa, işe ve eve kavuşturmaktır. Bölgenin insanını bölgede tutmaktır. Geçmişte rahmetli Necmettin Erbakan hocamız bunu yaptı.

AK Parti 22 yıldır iktidarda ve biz 22 yılın sonunda hala bölgenin aş ihtiyacını, iş ihtiyacını ve istihdam ihtiyacını konuşuyorsak, bölge ciddi manada ihmale uğraşmış demektir. Bu ihmali en kısa sürede kaldıracağız. Bu ihmali ortadan kaldıracak olan parti Yeniden Refah Partisidir. Geçmişte biz bunun örneklerini ortaya koyduk.

Hakkari'nin sütü, balı, arısı, suyu hiçbir yerde yok. Ama üretim maalesef son derece azalmış durumda. Biz yeniden Hakkarililerin Hakkari'yi keşfetmesini sağlayacağız. Ekonomik yeniden inşallah harekete geçecek tekrar. Gayret etmek zorundayız. Hakkari’de herkese Yeniden Refah Partisini anlatmakla mükellefiz. Partimizi anlatalım, çözüm önerilerimizi anlatalım.

Hakkari için güzel düşüncelerimizi anlatalım. Türkiye için güzel düşüncelerimizi anlatalım. Biz sinesi birlikte atan bir milletiz. Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ı, Arnavut'u, Boşnak'ı hepimiz tek bir milletiz. Aynı Bayrağın altında, aynı minarelerin gölgesinde , aynı ezan sesleri ile huzur bulan 85 milyon Müslüman bu ülkede et ve tırnak gibi birbirimize kenetlenmişiz.

Kız almışız, kız vermişiz. Kader birlikteliği etmişiz. Türkiye’nin her tarafı bizim. Hakkari’de bizim , Diyarbakır'da bizim. İstanbul'da , İzmir'de bizim. Ne zaman biz tek yürek halinde hareket edebilirsek o takdirde Gazze’ye ölüm kusturan Siyonistler içinde dünyanın sonu gelmiş olacak. İnsanların açlığa mahkum eden, kapitalistler içinde dünyanın sonu gelmiş olacak.

Bugün Gazze'de yaşanan soykırım ve cinayetler karşısında Türkiye’de başka sesi çıkan bir devlet yok maalesef. Türkiye’nin sesi de yeterince çıkmıyor. Kapatın Kürecik Radar üstünü diyoruz. Kapatamıyor hükümetimiz. İsrail ile diplomatik ilişkileri askıya alın diyoruz. Alamıyor hükümetimiz. Bu kadar cinayetlere rağmen İsrail ile diplomatik ilişkiler askıya alınmış değil.

Adana İncirlik Amerikan üstü kapatılmış değil. İsrail ile ticaret durduruldu deniliyor ama üçüncü dünya ülkeleri üzerinde İsrail’e ' mal sevkiyatı önlene bilmiş değil. Adana Ceyhan Yumurtalık hattından İsrail'e petrol sevkiyatı Azeri petrolü sevkiyatı maalesef durdurabilmiş değil.

Ama buna rağmen yine diyoruz ki iyi ki Türkiye var. Türkiye’de başka bir İslam ülkesi sesini çıkarabilen bir ülke yok. Demek ki bu Türkiye’nin yönetimi Milli Görüş kadrolarında olsa Kürecik kapatılsın diyen , diplomatik ilişkiler kesilsin diyen İsrail ile ticaret kesin bir şekilde sonlandırılsın diyen Milli Görüş kadroları iktidarda olsa bugün Gazze’de ve Filistin’de her şey bugün oluğunda bambaşka olabilirdi.

O zaman daha güçlü olmamız lazım kardeşlerim. Daha çok gayret etmemiz lazım. Karnımız bir şekilde doyar, suyu bir şekilde bulabiliriz ama mazlumların ahını dindirmek boynumuzun borcudur.''

Toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

Toplantıya Yeniden Refah Parti İl Başkanı Ali Özer, ilçe ve belde başkanları ve parti yönetimi katıldı.

whatsapp-image-2024-08-23-at-21-06-56.jpegwhatsapp-image-2024-08-23-at-21-06-57.jpeg

Bu haber toplam 956 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim