ASP Müdürlüğü'nden işaret dili eğitimi

ASP Müdürlüğü'nden işaret dili eğitimi
Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından işaret dili eğitimi verilmeye başlandı.

ASP Müdürü Mehmet Akif Bildirici, müdürlük olarak dezavantajlı kesim olan engellilerin topluma her alanda dahil olmasını ve toplumla bütünleşmesini önemsediklerini söyledi.

Bildirici, “Engellilerin hayat standartlarını kolaylaştırmak, rahat bir yaşantı sürebilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca işitme ve konuşma engellilerin kamu hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Hizmet standartlarını belirleyerek kaliteli hizmet sunumu için bu eğitimi düzenledik. Öncelikle kurumumuzda görev yapan tüm personele bu eğitimi verdik.

Daha sonra ilimizdeki kamu kuruluşlarında halkla ilişkiler biriminde görev yapan en az bir personele bu eğitimin verilmesini planlanmaktayız” dedi.Hakkarihabertv.com

asp-den-isaret-dili-egitimi-m.jpg

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum