Başkan Büyüksu, çocuklar ile fidan dikti

Başkan Büyüksu, çocuklar ile fidan dikti

Kaynak:Basından

Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu Dünya Down Sendromu Günü münasebetiyle Özel Öz İlgi Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile birlikte beldenin orta refüjünde fidan dikti.

Dünya Down Sendromu Günü münasebetiyle farkındalık oluşturmak için Özel Öz İlgi Rehabilitasyon Merkezindeki öğretmen ve öğrenciler aldıkları fidanlarla beraber Esendere Beldesine gitti.

Esendere Belediye Başkanını ziyaret eden öğretmen öğrenciler ardından Başkan büyüksu ile birlikte beldenin orta refüjünde fidan dikti.

Büyüksu,Minik ellerin dokunuşlarıyla umutların yeşerdiğini belirterek”Yarınlara daha yeşil, daha yaşanabilir bir çevre bırakmamız için bu fidanlar büyüyüp filizlenecek.

Doğaya sahip çıkmak, geleceğe sahip çıkmaktır. Bugün Dünya Down Sendromu Günü münasebetiyle farkındalık oluşturmak amacıyla özel öğrencilerimizle birlikte fidan diktik."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.