Başkan Tatlı, Yeniden Refah Partisinde

Başkan Tatlı, Yeniden Refah Partisinde
Yaklaşık 3 yıl Sümbül Engelliler Spor Kulübü, 2 yılda Bedensel Engeliler Derneğinde gönüllü olarak görev yapan Şükriye Yıldız Tatlı, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanlık görevine atandı.

5 yıl gönüllü olarak çalıştığı Bedensel Engeliler Derneğinde başarıları ile adında sıkça söz ettirilen Şükriye Yıldız Tatlı siyasete ilk adamını attı.

Her defasında engellilerin yanında olan ve onları yalnız bırakmayan Tatlı, gelen davet üzerine Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanlık görevine getirildi.

Başkan Tatlı’nın Sümbül Engelliler Spor Kulübü ve Bedensel Engelliler Derneğine büyük emekleri olduğunu ifade eder engelliler, Başkanın dernekten ayrılmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, yeni görevinde ise kendilerine başarılar dilediler. Haber: Feyzullah Taş

img-1114.JPG
 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.