• BIST 8768.8
  • Altın 3003.551
  • Dolar 34.2563
  • Euro 37.2079
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Elli Milyonluk Takım İle Üç Milyonluk Takım

Murat Taş

Bölgesel Amatör Lig takımları içerisinde en iyi transferleri yapan ve büyük paralar harcayan, profesyonel takımlardan futbolcu transfer edip ligin en güçlü ve pahalı takımı 12 Bingölspor ile birkaç milyonluk Hakkâri Zapspor takımın mücadelesinde kazanan takım h Hakkâri Zapspor.

Dar bütçesiyle lige giriş yapan temsilcimiz Hakkâri Zapspor zorlu Bingöl deplasmanında güzel oyunuyla rakibini yenerek üçte üç yaparak yoluna devam ediyor.

Herkesin mutlak favori gördüğü Bingölspor kendi evinde ligin mütevazi, genç takımı Hakkari Zapspora yenilerek haftayı puansız kapattı.

Temsilcimiz Hakkâri Zapspor ilk dakikadan, son dakikaya kadar güzel bir oyun ortaya sergiledi. Ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyen 12 Bingölspora temsilcimiz adeta sahayı dar etti.

Rakibin bütün oyunlarını bozan temsilcimiz ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendirmiş olsaydı ilk yarı farklı sonuç elde edebilirdi.

Müsabakada şansız olan taraf, Hakkâri Zapspor takımı idi.

Şans onlardan yana olsaydı, sonuç farklı olabilirdi. 

12 Bingölspor ise çok şanslı idi.

Hakkâri Zapsporun direkten dönen topları, kaçırılan onlarca pozisyon nizami golünü hakem tarafından iptal edilmesi yani 12 Bingölspor şanslı gönündeydi.

Hakkâri Zapspor haklı bir galibiyet elde etti.

Takım çok güzel sonuçlar alıyor. Oynadığı oyunla herkesin takdirini kazanıyor.

Takımın yönetim, teknik heyeti ve futbolcular Hakkâri futbolunun en iyi yere gelmesi için ellerinden gelen bütün gayreti sarf ediyorlar.

Müsabakaya ilgi büyüktü, Türkiye Futbol Federasyonu 1.Başkan Vekili icra kurulu üyesi, Süper Ligden sorumlu yönetim kurulu üyesi, Sivaspor eski kulüp başkanı Mecnun OTYAKMAZ ve Futbol Federasyonu yöneticileri Bingöl valisi ve çok sayıda seyirci maçı tribünlerde seyretti.

Maç güzel bir atmosferde geçti aynı şekilde bitti.

Maçın en güzel yanlarından biride 12 Bingöl yönetimi ve seyircisi Hakkâri takımını en iyi şekilde ağırlamasıydı.

Hakkâri Zapsporda bu güzel jeste karşılık olarak Bingöl taraftarına güller vererek, müsabakanın Fair-Play içinde geçmesine neden oldu.

Maçın sona ermesiyle her iki takım oyuncuları birbirini kutlayarak, Bingöl seyircisi Hakkâri Zapspor takımını ayakta alkışladılar.

Maçta galip gelmenin mutluluğunu yaşayan Hakkâri Zappsor takımı bu güzel galibiyeti, kendilerine her konuda destek veren Hakkari Valisi Sayın Ali Çelik’e hediye ettiklerini dile getirdiler.

Temsilcimiz Hakkâri Zappor gelecek hafta kendi evinde Doğubayazıt sporla kendi evinde karşılaşacak.

whatsapp-image-2024-10-21-at-09-58-12.jpeg

 

 

Bu yazı toplam 1287 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim