Engelli girişimciler sertifikalarını aldı

Engelli girişimciler sertifikalarını aldı

Kaynak:İHA

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Hakkari Bedensel Engelliler Derneği işbirliği ile “Engelli Girişimcilik” eğitimini başarıyla tamamlayan 29 engelli girişimci sertifikalarını kurum Müdürlerinin ellerinden aldı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi odası (HATSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen uygulamalı engelli girişimcilik sertifika törenine İş-Kur Müdürü Ahmet Kızılkaya, Kosgeb adına Mustafa Koca, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin Girişimcilik hocası M. Alper Gürbüz ve DAKA uzmanlarından Cezair Kılıç ve Bedensel Engelliler Derneği yöneticisi İlhan Ertuşi ile engelli vatandaşlar katıldı.

Sertifika töreninde konuşan DAKA uzmanlarından Cezair Kılıç, girişimcilerin önündeki tüm engelleri diğer kurumlarla el ele kaldırmayı ve önce il sonra ülke olarak daha ileri düzeyde çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirterek, engelli girişimcilik sertifikalarını alan tüm engellilere başarılar diledi.

 Konuşmanın ardından engelli girişimcilik kursuna katılan 29 engelli sertifikalarını sırayla kurum müdürlerinden aldı. İHA

45794.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.