25 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

AKYÜZ: YÜKSEKOVA’DAKİ KONSER ETKİNLİĞİMİZ ERTELENMİŞTİR

Akyüz: Yüksekova’daki konser etkinliğimiz ertelenmiştir

Hakkari Yüksekova Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Başkanı Necmettin Akyüz, Yüksekova’da yapılması planlanan konserin ertelendiğini duyurdu.

25 Ekim 2024 Cuma 16:24

 Hakkari Yüksekova Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği tarafından SMA hastaları için Yüksekova’da yarın için konser planlandı. Zeynep Tosun, Hozan Şervan, Tıvorlu İsmail ve Arif Çoban’ın sahne alması beklenen konser, Ankara’daki saldırı nedeniyle ertelendi. Konuya ilişkin açıklama yapan Hakkari Yüksekova Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Başkanı Necmettin Akyüz,

“26 Ekim Cumartesi günü saat 10’dan akşam 6’ya kadar Yüksekova’da bir halk konseri olacaktı. Bu konser tamamen SMA hastaları içindi. Toplanan bağışlar ve yardımlar, SMA hastalarına bağışlanacaktı.

Fakat Ankara’da yaşanan bombalı saldırıdan dolayı Valilik ve Kaymakamlık kararıyla konserimiz ileri bir tarihe alınmıştır. Bu tarih daha belli değildir.

Yakın bir zamanda tarih belli olduğunda tekrar halkımızla paylaşacağız. Biletlerde çok satış olmadı. 500’e yakın satışımız oldu. Biletlerin satılmayan kısımlarını evraklarıyla beraber Kaymakamlığa teslim ettik. Satılan biletler için de şahıslar tekrar o biletleri ile beraber konsere katılabilirler” şeklinde konuştu.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.