18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

HAKKARİ`DE 19 MAYIS ETKİNLİĞİ ERTELENDİ

HAKKARİ`DE 19 MAYIS ETKİNLİĞİ ERTELENDİ

Hakkar`de 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen çelenk sunma töreni yağmur altında yapıldı.

19 Mayıs 2010 Çarşamba 10:52

NECMİ ERTUŞ

HAKKARİ (İHA) - Sabah saatlerinde Valilik binası önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi. Etkili olan yağmura rağmen düzenlenen törende askeri merasim birliği, öğrenci ve kamu kurum müdürleri zor anlar yaşadı. Hakkari Valisi Muammer Türker, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğganeral Lokman Ekinci, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taş anıta çelenk sundular. Daha sonra kurum müdürleri yağışlı havaya rağmen çelenklerini sundu. Öğrenciler ıslanmamaları için valilik girişinde töreni takip etti. Çelenk sunma töreni bir dakikalık saygı duruşu ve  İstiklal Marşı`nın okunmasının ardında sona erdi.

 

Şehir stadyumunda kutlanması planlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Spor Bayramı etkinlikleri ise yağmur yağışı nedeniyle 22 Mayıs Cumartesi gününe  ertelendi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.