08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

MAÇTA ÖĞRENCİLER ARASINDA OLAY ÇIKTI

MAÇTA ÖĞRENCİLER ARASINDA OLAY ÇIKTI

Hakkari'de liseler arası basketbol maçı sonrasında olaylar çıktı.

08 Mart 2010 Pazartesi 16:18


 

 (Hakkarihabertv.com) Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlelen liseler arası genç kız ve erkekler basketbol il birinciliği turnuvası sonrasında olaylar çıktı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda  Hakkari Lisesi ile Gazi Lisesi arasında oynanan maçta gergin anlar yaşadı. Maç sonunda Hakkari Lisesi 68-Gazi Lisesini 38 skorla yendi. Maçın bitiminden sonra kapalı spor salonunun kapısında toplanan her iki okulun öğrencileri bir süre tartışarak, stadyumun dışında ise bir birlerine yumruklarla saldırmaya başladılar.

 

 Öğrenciler daha sonrada bir birlerini taş yağmuruna tuttular. Olayda ismi öğrenilemeyen ve yaralanan bir öğrenci ise arkadaşları tarafından omuzlanarak apar topar Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne yetiştirildi. Olay sonrasında stadyumun kapısı ve Hakkari Lisesi önüne çok sayıda zırhlı araç ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. BDP Gençlik Kolları üyeleri okulun önüne giderek, öğrencileri dağıttılar. Zırhlı araçları taşlamak isteyen guruba ise partililer müsaade etmeyerek çıkabilecek olası olayların önüne çıktı.  Bazı öğrenciler ise, çıkan olaylar sırasında polisin olay yerine yakın olmasına rağmen öğrencileri ayırmadığını iddia ettiler.

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.