08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKANA SİTEM

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKANA SİTEM

Medrese Mahalle Muhtarı A. Cabbar Aydın, Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu nun mahallelerine hizmet ambargosu koyduğunu öne sürerken, belediye yetkilileri ise durumu yalanladı.

03 Aralık 2009 Perşembe 19:10

Açıklamalarda bulunan Cabbar Aydın, yolları tahrip olmuş, köprüsü çökme tehlikesi ile karşı karşıya bulunan, kanalizasyonun bir yıldır patlak olduğu ve elektrik direklerinin yol ortasında kaldığı bin 200 hanelik ve 2 bin 700 nüfuslu mahallelerinin belediye hizmetlerinden mahrum kaldığını ileri sürdü. Belediye Başkanı na sitem eden Cabbar Aydın, yaklaşık 6 yıldır muhtar olmasına rağmen, böyle bir rezillikle karşı karşıya gelmediğini belirtti. Mahallenin hizmetten yoksun bırakıldığını belirten Aydın, belediye başkanı ile 7 defa görüşmesine rağmen sorunlara el atılmadığını söyledi.

 Hakkari Belediyesi yetkilileri ise, muhtarın konuyu abarttığını belirterek, belediyeyi zor durumda bırakmak için bu iddiayı ortaya attığını kaydetti. Köprü konusu için muhtarın kendilerine geldiğini ifade eden yetkililer, “Bizde malzeme vereceğimizi belirttik. Ancak muhtar bir daha bize geri dönüş yapmadı. 1 yıldır patlak olduğu iddia edilen kanalizasyon şebekesi iddiası ise asılsızdır. Bu kanalizasyon şebekesi değildir, oradaki bir su sızıntısıdır. Köprünün etrafındaki taşları da biz belediye olarak oraya getirdik. Ancak zamanımız olmadığı için köprünün duvarını yapamadık" şeklinde konuştu.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.