08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ŞAPATAN'DA BİR İLK YAŞANDI

ŞAPATAN'DA BİR İLK YAŞANDI

Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu (Şapatan) Köyü'nde internet cafenin açılmasıyla köyde bir ilk gerçekleştirildi. İnternet Cafeye köylüler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

02 Ocak 2010 Cumartesi 13:22

İlçe merkezinden yaklaşık 2 km mesafede bulunan ve ilçenin kalabalık nüfusuna sahip Altınsu Köyü'nde internet cafe açıldı. Cafeye hem öğrenciler, hem de köylüler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

 Köyde bir ilki gerçekleştiren İnternet Cafe sahibi Levent İşyapar “ Altınsu (Şapatan) köyü bilindiği gibi oldukça kalabalık bir köy. Merkeze yakın olmasına rağmen özellikle öğrencilerin gerek ödev araştırması olsun gerekse vatandaşın ihtiyacı olması bakımından böyle bir işyeri açma gereği duydum” dedi.

Köyde bulunan öğrenciler ise “Öğretmenlerimiz tarafından verilen bir ödevi araştırmak için daha önce ilçe merkezine gitmemiz gerekiyordu. Ama şimdi köyde internet cafenin açılmasıyla işimiz daha da kolaylaştı” dediler.(Hakkarihabertv.com)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.