08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

SARYA CİNAYETİ AYDINLATILIYOR

SARYA CİNAYETİ AYDINLATILIYOR

Hakkari de öldürülüp Sülük göletine atıldığı iddia edilen genç kızın üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor.

11 Kasım 2009 Çarşamba 10:44

 Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerinin başarılı bir çalışması sonucunda ortaya çıkartılan cinayet çok yönlü olarak araştırılıyor.

 

  İlde sıkça konuşulanlar arasında18 yaşındaki Sarya Çetin, babası Abdullah Çetin'in kızının istememsine rağmen bir yakını ile evlendirmek istediğini, kına gönünde ise kızın düğünde kaçtığı belirtildi. Bunun üzerine karşı tarafın kızı yakalayıp öldürdükten sonra Mezran Mahallesi'ndeki Sülük göletine attıkları iddia ediliyor.

 

Konun üzerinde büyük titizlikle duran Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı ise bu vahşetin biran önce ortaya çıkartılması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğü belirtildi. Kızın babası Abdullah Çetin ve bazı yakınlarının ise halen gözaltında bulunduğu belirtildi. Hakkari' deki vatandaşlar ise bu cinayetin herkesi sarstığını belirterek, suçlulara beddua ettiler. Sülük gölettin deki ceset arama çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.(Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.