Piknik alanları keneye karşı ilaçlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Belediyesi ekipleri kent merkezi başta olmak üzere vatandaşların kullandığı piknik alanlarını kene ve haşerelere karşı ilaçladı.
Belediye ekipleri kentin birçok mahallesinde kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattı. Hafta sonlarında vatandaşların yoğun olarak piknik yaptığı Otluca köyünde de Biyosidal ürün uygulaması yapan belediye ekipleri kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama yaptılar.
Belediye yetkilileri, özelikle dostu ilaç kullanımına özen gösterdiklerine belirterek," Bunun için de Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ilaç alımı konusunda hassasiyet gösteriyoruz.
Ekiplerimiz tarafından yürütülen ilaçlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediliyor" denildi. Hakkarihabertv.com
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Sağlık