• BIST 8761.14
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Teşekkürler Bingöl.

Murat Taş

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz, Hakkâri Zapspor Bingöl deplasmanında galip gelerek haftayı 3 puanla kapattı.

Hakkâri Zapsporun bu güzel galibiyeti bölgede ses getirdi.

Genç kadrosu ve dar bütçesiyle büyük başarı sağlayan Hakkâri Zapspor takımı güzel sonuçlar alarak, gözünü üst sıralara dikti.

Elbette12 Bingölspor gibi ligin iddialı ve güçlü bir takımı yenmek çok güzel bir duygu.

Hakkâri Zapspor haklı ve güzel bir galibiyet elde etti.

Hakkâri Zapsporu sevindiren bu güzel galibiyetin yanında bir güzel duyguda.

12 Bingölsporun takımımıza göstermiş olduğu güzel ilgi ve misafirperverlikleri.

12 Bingölspor Kulüp Başkanı ve Yöneticilerinin Hakkâri Zapspora göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverlik takdire şayandır.

Hakkâri Zapspor yıllardır böyle güzel bir misafirperverlik ve ilgi görmemişti.

Gerçi temsilcimiz gitti her yerde güzel karşılanıyor.

Şimdiye kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadılar.

Bunun en büyük sebebi de Kulüp Başkanı, Yöneticileri, Teknik Heyeti ve sporcuların takım halinde hareket edilmesi ve bir kolej takımı olduklarıdır.

Hakkâri Zapspor Kulübü Bingöl iline ayak basar basmaz, 12 Bingölspor takımının güzel ilgisi ve misafirperverliğiyle karşılaştı.

12 Bingölspor Kulüp Başkanı kendisine ve Bingöl iline yakışır bir misafirperverlik göstererek hepimizin gönlünde taht kurdu.

Başkan Öturan ve yöneticileri takımları yenilmesine rağmen, Hakkâri Zapspor takımının soyunma odasına gelerek takımı galibiyetlerinden dolayı kutlaması, maçın en güzel yanıydı.

12 Bingölspor Başkanı Mehmet Engin Özturan, Ülkemizin sayılı İş İnsanlarından biri.

Babası yıllarca Bingöl iline ve Bingölspora hizmet etmiş, değerli bir şahsiyet.

Başkan Mehmet Engin Özturan, 12 Bingöl halkı ve sporu için elini taşın altına koyarak hiç kimseden yardım almayarak, Bingölspor için elinden gelen tüm çabayı sarf etmekte. Geceli gündüzlü çalışmakta.

Başarılı bir iş adamı olduğu gibi misafirperver bir kişiliğe de sahip. Bingöl iline giden her takımı en iyi şekilde karşılar, hatta misafir bile eder.

Hakkâri Zapspor Kulüp Başkanı Ayhan Tunç, sitemize yaptığı açıklamada.”Bizleri en iyi şekilde karşılayan 12 Bingölspor Kulüp Başkanı Sayın Mehmet Engin Özturan’a Takım Yöneticilerine, Teknik Heyete, Sporculara ve Bingöl halkına göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve takımım adına şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

Başkan Mehmet Engin Öztuna, gibi değerli şahsiyetlerin sporun içinde olması, sporumuzun gelişmesine de katkı sunmakta. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Sayın Mecnu Otyakmaz’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkürler”

Spor camiasının bir ferdi olarak. 12 Bingölspor Kulüp Başkanı Sayın Mehmet Engin Özturan’a temsilcimiz Hakkâri Zapspora göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.

Bu yazı toplam 577 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim