Vali Akbıyık, dokunduğu her çocuğa kitap hediye ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, karşılaştığı her çocuğa kitap hediye ederek, okumaya teşvik ediyor.
Hakkari'ye atandığı günde "Hakkari'de Hayat Var" sloganı ve Bir Kitap Bir İnsan, kampanyası ile başlatan Vali Akbıyık, göreve başladığı günden bugüne karşılaştığı, sohbet etiği ve dokunduğu her çocuğa kitap hediye ederek rekor bir kitap dağıtımına imza attı.
Çocuklara kitap dağıtarak onları okumaya teşvik eden Vali Akbıyık'ın şuana kadar çocuklara 20 binin üzerinde kitap dağıtığı belirtildi.
Hakkari'de çocuklar başta olmak üzere yetişkinleri de kitap okumaya teşvik eden Vali Akbıyık, kitap dağıtım rekorunu elinde bulunduruyor. Haber: Feyzullah Taş
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakkari Valiliği