Hakkarili esnaflardan Cizre'ye yardım eli

Hakkarili esnaflardan Cizre'ye yardım eli
Hakkarili esnafar Şırnak’ın Cizre ilçesine giyim ve gıda yardımında bulundu.

Bir süre önce sokağa çıkma yasaklarının ilan edildiği ve meydana gelen çatışmalar nedeniyle evleri harabeye dönüşün ve  zor günler geçiren Cizre ilçesine Hakkari’de yardım eli uzatıldı.

Hakkarili esnaflarından Berivan Bor, Deniz Ak ve Beyhan Aslan esnafları tarafından Cizre ilçesindeki ailelere bay bayan çocuk giyimi, halı ve gıda yardımında bulundu.

Hakkarili esnaflardan Berivan Bor, esnaflar olarak harabeye dönmüş Cizre ilçesine bir nebzede olsa destek olmak için yardım gönderdiklerini belirtti.

Bor,”Cizre’de evler yerle bir olmuş ve oradaki aileler zor günler yaşıyor. Biz Hakkarili bazı esnaflarda bir araya gelerek oradaki ailelere katkıda bulunmak için  bay bayan çocuk giyimi, halı ve gıda yardımında bulunduk.

Ülkede artık kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz. Hepimiz kardeşiz huzur ve güvenin biran önce sağlanmasını istiyoruz. Tek isteğimiz barışın bölgede egemen olmasıdır” dedi. Hakkarihabertv.com

yardim-m-003.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.