• BIST 9109.34
  • Altın 2918.765
  • Dolar 34.24
  • Euro 37.5411
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 11 °C

DOKTORLAR DA SEVER!

Hakan Taş

Duygu barındıran organ kalptir. Her kalpte bir mezarlık ve cennet bahçesi vardır. Kim nereyi hak ediyorsa orada kalır. Yaralı ve duran kalbe can veren, o kalbi sevdiklerini sığdıracak kadar iyileştirip geniş yer açan biri var ki o da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Haşim Tüner’dir.

Hakkari Devlet Hastanesinde çalıştı. Kalbe giden yüzde yüz kapalı birçok insanımızın damarını Anjiyo yöntemiyle açarak kurtardı. Onun girdiği ameliyatlarda kimseler hayatını kaybetmedi. Ünü ve başarısı 81 ile yayıldı. İstanbul Memorial Hastanesi kendisiyle çalışmak istediğini belirtince Hakkâri halkından izin alarak İstanbul’a transfer oldu.

Van Yüzüncü Yıl Hastanesinde görevli Hemşire Hozan Karlı ile ilk karşılaştığında bu defa kendi kalbinde sızı his etti. O herkesin kalbine dokunurken onun da kalbine genç Hemşire Hozan KARLI dokundu. Bu sevgi ve aşk evlilikle noktalandı.

Önce Van’da, sonrasında Yüksekova Hilton Otel Düğün Salonunda görkemli bir merasimle dünya evine girdiler. Türkiye’nin her tarafından dostları, meslektaşları, akrabaları, can verdiği hasta ve hasta sahipleri, iş ve siyaset dünyasından binlerce kişi katıldı.

Damarlarda dolaşan kan misali damat Haşim Tüner, yerinde sabit oturmadı. Renkli gözleri, bebeksi yüzü ve içtenliğiyle masa masa dolaşarak tüm misafirlerle yakından ilgilendi.

Ne ekersen onu biçersin denir ya, mesleğindeki başarısı ve kalbe giden yolu iyi bilen başarılı doktorumuzu bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

İlimizin narin seslerinden kıdemli sanatçımız Kemal Çiftçi’nin defalarca sıkışan kalbine Anjiyo yaparak yaşama döndüren Haşim Tüner’in mutluluğunu paylaşan Sanatçı Çiftçi, sahne alarak mini bir konser verdi.

İlimizin sevilen Aşiret Liderlerinden Fatih Keskin de damat Haşim Tüner ile halay çekti.

Kalp Doktoru Haşim Tüner’in “Dünya Kalp Haftası” gününde dünya evine girmesi ise tamamen bir tesadüftü.

Merhametsiz ve acımasızların her gün can aldığı bu acımasız hayatta insanlara can veren, hasta kalpleri iyileştiren gururumuz Dr.Haşim Tüner ve Hemşire Hozan Karlı’ya ömür boyu mutluluklar diliyorum…

Ve diyorum ki Doktorlar da sever.

Kalp doktoru daha doğru ve güzel sever.

whatsapp-image-2024-10-01-at-09-03-15.jpegwhatsapp-image-2024-10-01-at-09-02-57.jpeg

Bu yazı toplam 1405 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim