Muhtar Aksaç, çocuklarla birlikte fidan dikti
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Sümbül Mahallesi'nde gerçekleştirilen bu etkinlik, doğaya ve geleceğe nefes olacak nitelikteydi. Etkinlik, mahalle muhtarlığının öncülüğünde, Kent Ormanı'nın ağaçsız bir bölgesinde düzenlendi ve mahalledeki çocuklar gönüllü olarak katıldı.
Ellerinde fidanlarla toprağı kucaklayan miniklerin, doğa ile iç içe bir gün geçirdiği etkinlik, aynı zamanda çocuklara ağaç dikmenin sevincini yaşattı.
Mahalle Muhtarı Ferdi Aksaç, etkinliğin yalnızca fidan dikmekle sınırlı olmadığını belirterek, “Amacımız çocuklara doğa sevgisini küçük yaşta kazandırmak ve mahallemizi daha yeşil bir hale getirmek. Bu fidanlar onların geleceğiyle birlikte büyüyecek,” dedi.
Sümbül Mahallesi etkinliği, Kent Ormanı fidan dikimi, Çocuklarla doğa etkinliği, Mahalle ağaç dikme, Doğa sevgisi ağaç dikimi, Mahalle fidan dikimi